تنهایی که به یکی از دغدغههای اصلی قرن بیستویکم تبدیل شده است، به سلامت، ثروت و خوشبختی ما آسیب میرساند و حتی دموکراسی را تهدید میکند. تنهایی هرگز فراگیرتر یا گستردهتر از شرایط کنونیاش نبوده و باید به مقابله با آن برخاست.
هرتز مینویسد که تنهایی باعث ایجاد استرس میشود، سیستم ایمنی بدن را مختل میکند، خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و زوال عقل را افزایش میدهد و ما را تقریبا 30 درصد بیشتر در معرض مرگ زودرس قرار میدهد.
کتاب قرن تنهایی با ارائه راهحلهای جسورانه در مواجهه با هوش مصنوعی، مدلهای نوآورانه برای زندگی شهری و راههای جدید برای تقویت مجدد محلهها و پذیرش تفاوتهایمان، چشماندازی امیدوارکننده برای بهبود جوامع ازهمگسیخته و احیای ارتباطات در زندگیها ارائه میکند.
«قرن تنهایی» کتابی تأملبرانگیز بوده و به پدیده روبهرشد تنهایی در قرن بیستویکم، علل و پیامدهای آن میپردازد و راهحلهایی را برای مقابله با این معضل اجتماعی ارائه میدهد.
یکی از نقاط قوت کتاب «قرن تنهایی» رویکرد میانرشتهای آن است. هرتز از بینشهای جامعهشناسی، روانشناسی، اقتصاد و بهداشت عمومی استفاده میکند تا تحلیلی جامع برای تنهایی ارائه دهد. این کتاب به خاطر آمارهای متعدد، مطالعات موردی و مصاحبه با کارشناسان و افرادی که تنهایی را تجربه کردهاند، از نظر علمی نیز ارزشمند است. سبک نگارش هرتز جذاب بوده و برای طیف وسیعی از مخاطبان قابلفهم است.
«قرن تنهایی» کتاب مهمی است که توجه را به یک موضوع مهم اجتماعی جلب میکند. این اثر نیاز به تلاش جمعی برای مقابله با تنهایی را برجسته میکند، تلاشی که افراد، جوامع و سیاستگذاران را در برمیگیرد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.