معرفی کتاب دختری با صدای بلند ابی داری
این رمان تاثیرگذار، داستان زندگی دختر نوجوانی است که در دهکدهای در نیجریه بزرگ میشود و آرزو دارد بتواند درس بخواند تا شاید روزی “صدای بلند” خودش باشد. تاکید بر داشتن “صدای بلند” خود، همانا مقاومتی است در برابر نیروهایی که میخواهند صدای فرودستان از جمله زنان به گوش نرسد و همواره خفه بماند.
همانطور که در پشت جلد کتاب نیز آمده، این داستان قدرت جنگیدن برای رویاها علیرغم موانع و دشواریهایی است که در مسیر رسیدن به آنها وجود دارد. در این کتاب انتخاب مساله میشود. به چه منظور؟ به معنای ساختن آیندهای که خود در ساختن آن دخیل باشد و نه زور و خواست دیگران. شخصیت اصلی این رمان نهتنها برای بیرونرفتن از روند زندگی فقیرانهی خود میکوشد، بلکه باعث میشود که دیگرانی نیز با مشاهده او و درک تلاش او دچار تحول شوند و در جهت تغییر زیست خود بکوشند.
این داستان مناسبات تلخی را در جامعه مردسالار پیش چشم ما میگستراند که رنج مضاعف زنان را آشکار میسازد. دختر نوجوان داستان ما بعد از مرگ نابهنگام مادرش مجبور به ازدواج با مردی میشود که پیش از او دو همسر دیگر داشته است. بعد از این ازدواج دردناک که بههیچرو به خواست دختر نبوده، وارد روند تازهای از زندگی میشود و خود واقعیتهای زندگی، او را وا میدارد تا علیه همهی تلخیها مبارزه کند. اولین پرسش در ذهن اَدونی شکل میگیرد: چطور می شود زن مردی با دو زن و چهار بچه بشوم؟” آدونی در پانزدهسالگی درمییابد که باید ازدواج کند چراکه “پدرش به پول برای اجاره خانه، غذا و این چرتوپرتها نیاز دارد”.
تجربه اَدونی در مراحل زندگیاش در این رمان ما را به قدرت زندگی میرساند. اینکه چگونه میشود در سختترین شرایط زندگی امید و شادی را تصور کرد و زنده نگه داشت. در سختترین موقعیتها که هر آن قلب شما شکسته میشود و دوباره پیوند میخورد. عزمی راسخ برای رسیدن به رویاها …
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.